<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=248680887992775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

{ Asiakasprojektejamme }

Verkkosivujen suursiivous HubSpotilla uudisti MPS:n maailmaa

Hubspot • Verkkosivujen uudistus • Viestin kiteytys

MPS:n vanhoista verkkosivuista oli tullut kuin sotkuinen eteinen yhtiön asiakkaille. Sivut eivät pysyneet uudistusten vauhdissa, kun yhtiö kasvoi, kehittyi ja uudistui asiakkaiden mukana. Plotin avulla MPS teki suursiivouksen – kuntoon laitettiin verkkopalvelun asiakaskokemus, viestit ja palvelujen paketointi. Varsinainen tehopesu tehtiin HubSpotilla yhdistämällä verkkosivut myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen kanssa.

MPS:n konsernijohtaja Elina Koskela taustoittaa verkkosivuprojektia.

"Plot on erinomainen ajattelun kumppani. Saimme apua siihen, miten palvelut pitäisi paketoida ja muotoilla siten, että tuloksena on eheä ja johdonmukainen asiakaskokemus."

mps-elina-round

Elina Koskela , MPS-yhtiöiden konsernijohtaja

Ensin kiillotettiin ilme, asiakaskokemus ja viestit

Siivous aloitettiin ilmeestä. Plot päivitti ja kirkasti sen helposti lähestyttäväksi ja tunnistettavaksi, tukemaan MPS:n ihmisläheistä ajattelua ja tapaa toimia. Samalla pyyhittiin pölyt asiakaskokemuksesta, kiteytettiin viestit ja järjesteltiin palvelut asiakkaille mahdollisimman helposti ostettaviksi.

– Meille oli vaikeaa tehdä valintoja meidän kaikista rakkaista palveluista. Miten ne pitäisi paketoida ja muotoilla niin että tulisi eheä ja johdonmukainen asiakaskokemus, kertoo MPS-yhtiöiden konsernijohtaja Elina Koskela.

Vanhoilla verkkosivuilla MPS:n palvelut olivat siiloutuneita eivätkä asiakkaat löytäneet toisiinsa liittyviä palveluja helposti. Plot auttoi MPS:ää miettimään mitä ratkaisuja he tarjoavat ja mitkä palvelut liittyvät mihinkin ratkaisuun. Palvelut järjesteltiin siten, että asiakas tietää saavansa MPS:ltä esimerkiksi kaikki johdon kehittämiseen liittyvät palvelut, joihin kuuluvat mm. rekrytointi, arviointi, tutkimus, yms.

- Me koettiin että me saatiin apua meidän ajatteluun. Ja siinä Plot on erinomainen – ajattelun kumppani, Koskela painottaa.

ref-mps-circle

Sitten tehopestiin HubSpotilla

kirkas näkymä myyntiin ja markkinointiin

MPS:llä oli HubSpot entuudestaan käytössä markkinoinnin automaation työkaluna ja verkkosivujen uudistuksessa keskittyminen yhteen järjestelmään tuli ajankohtaiseksi.

– Tulimme siihen tulokseen, että HubSpot olisi meille tulevaisuuden alusta, jotta saisimme samaan järjestelmään monia asioita, toteaa MPS:n Head of Sales Support Leila Virta.

MPS toi yhteen järjestelmään eri osa-alueet ja se linkitti markkinoinnin, verkkosivuston sekä asiakkuuksien ja myynnin johtamisen. HubSpotin avulla voidaan yksinkertaisesti katsoa ja seurata mikä toimii ja mikä ei järjestelmän erinomaisilla dashboard- ja raportointi –toiminnalisuuksilla

– Näemme esimerkiksi mikä toimii saitilla hyvänä liidin tuojana ja mikä taasen ei toimi. Ja tätä tietoa pystytään käyttämään myös kehittämisen välineenä. Tälle me nähdään tosi iso arvo, Virta kertoo.

– Tämä tietojen yhteensaattaminen ja  hyödyntäminen on MPS:n maailmassa aika uutta, Virta jatkaa tyytyväisenä.

MPS:n Head of Sales Support Leila Virta kertoo HubSpotin hyödyistä.

Kiinnostaako verkkosivujen uudistus tai HubSpot?

"Näemme esimerkiksi mikä toimii saitilla hyvänä liidin tuojana ja mikä taasen ei. Ja tätä tietoa pystytään käyttämään myös kehittämisen välineenä. Tälle me nähdään tosi iso arvo."

mps-leila-round

Leila Virta, Head of Sales Support, MPS

Toteutuksia

MPS:n viestin kiteytystä - esimerkki

Johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija

Kun osaaminen on kohdillaan, ovat oikeat ihmiset oikeissa paikoissa ja johtaminen toimii. Se näkyy kilpailukyvyssä, tuloksessa, tyytyväisessä ja sitoutuneessa henkilöstössä, parhaissa kumppaneissa.

Me MPS:llä tuemme yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen, liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen ja digitaalisuus.

brand-arvomme-alternate
mps-screen-SE
mps-screen-FI
mps-case-laptop-grey
iPhone-mps-mobile
brand-henkiloarvioinnit
mps-PPT

Kiinnostaako verkkosivujen uudistus tai HubSpot?
Ota yhteyttä!

Teemme suuria ja pieniä verkkosivujen uudistuksia esimerkiksi HubSpotilla, WordPressillä tai Squarespacella. Varaa vaikka heti vartin online-tapaaminen Kimmon kanssa. Tai jätä yhteystietosi lomakkeella ja me palaamme sinulle. Ollaan kuulolla!

plot-kimmo

Kimmo Vanhakangas
kimmo@plot.fi
+358 45 4909 790