<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=248680887992775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kaipaatko apua Ruotsin markkinoille?

Anna meidän toimia siltanasi Pohjanlahden yli

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi Ruotsissa tai laajentaa sitä sinne, mutta kielimuuri tuntuu olevan liian suuri haaste ja omat resurssit rajatut? Tuntuuko siltä, että käännöstoimistojen tekstit eivät vain uppoa ruotsalaiseen kulttuuriin ja niiden kanssa säätämiseen kuluu kohtuuttoman paljon aikaa ja vaivaa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle tehokkaan ja vaivattoman tavan varmistaa yrityksesi sisältöjen laatu länsinaapurissamme. Me tiedämme mikä toimii Ruotsissa ja teemme taatusti Ruotsiin sopivaa sisältöä.  

Haluatko sisältöihisi Ruotsin markkinoihin sopivan säväyksen?

Olemme tehneet yhdessä vuodesta 2019 alkaen tuloksellista yhteistyötä suomalaisten yritysten kanssa, jotka toimivat myös Ruotsissa tai avaavat sinne markkinoita. Olemme digitaalisen markkinoinnin kumppani, joka pystyy auttamaan yritystäsi sekä kotimaan että Ruotsin markkinoilla.

Tarjoamme sisällöntuotantoa kaikkiin tarpeisiisi, oli kyse sitten PowerPoint myyntiesityksistä, verkkosivustoista, blogipostauksista, uutiskirjeistä, sosiaalisesta mediasta, markkinointi- ja myyntimateriaaleista, PR-sisällöistä tai videoista ja esitteistä.

Kohderyhmien nopeaan ja helppoon tavoittamiseen käytämme tavoitteisiin parhaiten sopivia markkinointiteknologian huippuratkaisuja. 

Ota yhteyttä meihin, puhuitpa sitten suomea tai ruotsia, ja anna meidän toimia siltana auttaaksemme sinua avaamaan uusia ovia.

plot-kimmo

Kimmo Vanhakangas

Digitaalisen B2B-markkinoinnin ja myynnin asiantuntija

kimmo@plot.fi
+358 40 505 8002

joakim-enegren

Joakim Enegren

Kokenut Ruotsin markkinoiden copywriter
jocke@plot.fi
+358 40 763 6222

"Meille Dynavalla on ollut tärkeää hoitaa Ruotsissa asiat ruotsiksi ja kotimaassa suomeksi tehokkuuden ja tarkkuuden takaamiseksi. Plotin kanssa tämä on hoitunut molempien maiden organisaatioiden kannalta erinomaisesti ja Ruotsissa materiaaleihin ollaan oltu todella tyytyväisiä."

•

lenita-circle-600

Lenita Pihl-Salminen, Dynavan markkinointijohtaja vuoteen 2022

Tyytyväisiä asiakkaita
Pohjanlahden molemmin puolin

ref-dynava-circle

Markkinoinnin ja myynnin sisällöt Suomeen ja Ruotsiin asiakaspalveluratkaisuja tarjoavalle Dynavalle.

dynava.se

ref-mps-circle

Johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija MPS:n sisältöjä ja tukea MPS Ruotsille.

mps.se

ref-alandsbanken-circle

Markkinointimateriaaleja ja sisällöntuotantoa Joakim Enegren kanssa (vuosikertomuksia, esitteitä, verkkosivujen tekstejä, 100-vuotisjuhlakirja).

alandsbanken.fi

Godkänd av svenskar

Tähän quotes by Viktoria, Peter

 

"I min roll som Sales Manager och ansvarig för marknadsföringen för vårt svenska bolag inom Dynava hade jag en tät dialog med Jocke och Kimmo under en längre tid.

Med Kimmo i spetsen och med Jocke som en extra förstärkning för copywriting och detaljerade översättningar med kreativa förslag har båda bidragit med sina djupgående kunskaper om marknaden och strategisk planering för att matcha både våra svenska och finska behov med budskap som anpassas efter ländernas i vissa fall kulturella skillnader.

De är dessutom roliga och trevliga att samarbeta med!"

•

Eniro_viktoria_ringlander_167

Viktoria Ringlander, Dynava Sverige

Kaipaatko apua Ruotsin markkinoille?
Ota yhteyttä!

Teemme taatusti ruotsin markkinoilla toimivia sisältöjä aina verkkosivustoista, blogipostauksista, uutiskirjeistä, sosiaalisesta mediasta, myyntimateriaaleista, PR-sisällöistä tai videoista ja esitteistä lähtien. Varaa vaikka heti vartin online-tapaaminen Kimmon kanssa. Tai jätä yhteystietosi lomakkeella ja me palaamme sinulle.

plot-kimmo

Kimmo Vanhakangas
kimmo@plot.fi
+358 40 5058002