<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=248680887992775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitaalisen markkinoinnin palvelumme

Palvelumme

Enemmän irti HubSpotista

HubSpotin peruspalikat verkkopalvelun, emailin ja myynnin osalta kuntoon. Saat myynnille ja markkinoinnille käteviä työkaluja ja dashboardeja HubSpotiin.

Katso lisää

Verkkosivujen suunnittelu

Viestit, sisällöt ja ilme korostamaan tarjoamasi tuomia hyötyjä asiakkaillesi. Saat liidejä ja liikevaihtoa tuottavat verkkosivut.

Katso lisää

Viestin kiteytys

Yrityksesi viesti, arvolupaus ja tarjoama asiakaslähtöiseksi ja helposti ymmärrettäväksi. Mikä on asiakkaillesi tärkeää ja miten yrityksesi voi heitä auttaa?

Katso lisää

Sisällöntuotanto

Monipuolista sisältöä asiakaslähtöisesti. Saat mm. email-markkinointia, blogikirjoituksia, powerpoint-esityksiä, videoita ja hakukonelöydettäviä verkkosivujen tekstejä.

Katso lisää

Virtuaalitapahtumat ja webinaarit

Suunnittelu ja toteutus tavoitteista jälkihoitoon. Saat onnistuneen kokemuksen asiakkaillesi, syvempiä asiakassuhteita, lisää liidejä ja kaupallista hyötyä.

Katso lisää

Digilähtöiset yritysilmeet ja graafinen suunnittelu

Ilmeen kirkastaminen ja toimivan visuaalisen sisällön luominen digital first –periaatteella. Saat digitaalisesti toimivan brändin kaikkiin kanaviin.

Katso lisää

Kaipaatko apua Ruotsin markkinoille?

 

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi Ruotsissa tai laajentaa sitä sinne, mutta kielimuuri tuntuu olevan liian suuri haaste ja omat resurssit rajatut? Haluatko sisältöihisi Ruotsin markkinoihin sopivan säväyksen? Teemme taatusti länsinaapurissamme toimivia sisältöjä, anna meidän toimia siltanasi Pohjanlahden yli!

HubSpot-kumppani

Enemmän tehoja irti HubSpotista myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin

Konfiguroimme peruspalikat kuntoon, mietimme yhdessä yrityksesi kanssa parhaita toimintapoja ja opastamme HubSpotin tehokasta käyttöä esimerkiksi myynnille.

Yhdessä voimme myös suunnitella ja toteuttaa Inbound-mallin mukaisesti ostajapersoonia ja ostopolkuja, segmentoitua sisältöä, automatisoida markkinoinnin ja myynnin prosesseja, tuottaa asiakastasi auttavaa sisältöä sekä tehdä myynnille ja markkinoinnille käteviä työkaluja ja dashboardeja HubSpottiin.

Ota meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä:

  • jos kaipaat sparrausta HubSpotin käyttöön
  • jos HubSpot on organisaatiossasi vähäisessä käytössä
  • jos se on rajatusti myynnin, markkinoinnin ja verkkosivujen alustana

P.S. Olemme sertifioitu HubSpot-logo-color –partneri.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Verkkopalveluja sisältö ja konversio edellä

Virtaviivaistamme yrityksesi verkkosivut ja keskitymme sisältöön, joka tarjoaa ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin ja kertoo selkeästi tarjoamasi tai palvelusi heille tuomat hyödyt. Suunnittelemme toimivan ja laadukkaan visuaalisen ilmeen ja käyttökokemuksen. Teemme kaiken viesti, sisältö ja konversio edellä, jotta yrityksesi saa liidejä ja liikevaihtoa tuottavat verkkosivut. 

Hoidamme koko projektin suunnitteluvaiheesta tekniseen tuotantoon asti ja rakennamme sivuja HubSpot CMS-alustalle, WordPressiin tai kevyemmin Squarespacella, riippuen yrityksesi tarpeista. Toteutamme myös Shopify-verkkokauppoja.


MPS →
Dynava →
Leipurin →
Turvanasta →
Vulganus →

Tutustu asiakaskeissiin

mps-case-teaser

Verkkosivujen suursiivous HubSpotilla uudisti MPS:n maailmaa

Viestin kiteytys

Viesti, arvolupaus ja tarjoama asiakaslähtöiseksi

Kiillotamme yrityksesi viestin, arvolupauksen ja tarjoaman asiakaslähtöiseksi ja helposti ymmärrettäväksi – keskittymällä asiakkaillesi tärkeisiin asioihin. Potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaitasi kiinnostaa miten yrityksesi voi auttaa heitä, mitä asiakkaan ongelmia ratkaista ja millaisia hyötyjä tuoda.

MPS →
Dynava →
Baker’s Story →
Agenssi →
Vulganus →

Sisällön­tuotanto

Monipuolista sisällöntuotantoa digitaalisiin kanaviin 

Kirjoitamme ja muokkaamme verkkosivujen tekstejä asiakastasi tukeviksi ja hakukonelöydettäviksi, teemme sähköpostimarkkinointia, blogikirjoituksia, oppaita, raportteja, powerpoint-esityksiä, online-videoita ja webinaareja.

Kaikki suunnitellaan aina yrityksesi tavoitteiden mukaan. Esimerkiksi tunnettuuden lisäämiseksi, liidien generoimiseksi, myynnin kasvattamiseksi. Sisällöntuotantoa ajaa materiaalien monikäyttöisyys, jolla saat kustannustehokkuutta ja yhdenmukaisuutta yrityksesi markkinointiin.

Case Sentraali (nyk. Dynava)

Virtuaali­tapahtumat ja webinaarit

Kaikenkattavat webinaarit ja virtuaalitapahtumat

Webinaarin tai virtuaalitapahtuman onnistuneessa toteuttamisessa hyvä sisältö, kutsu- ja markkinointitoimet, esitystekniikka ja jälkihoito loksahtavat sujuvasti yhteen. Saat liidejä myynnille, kustannustehokkuutta monikäyttöisistä materiaaleista, paremman asiakaskokemuksen ja sujuvan tuotannon.

Satojen webinaarien kokemuksella ja pragmaattisella otteella hoidamme koko prosessin suunnittelun ja osa-alueiden toteuttamisen:

  • kutsut, mainokset, ländärit, ilmoittautumiset
  • sisällöt, esiintyjien sparraaminen, esitysten viimeistely
  • webinaaritekniikka, liidien tuottaminen, jälkihoito

Yhdistä myynnin tuki, asiakaskokemus ja yhdenmukainen viesti sekä varmista hyvä esiintyjäkokemus. 

Näin leivoimme Leipurin webinaareista menestystarinan

Yritysilmeet ja graafinen suunnittelu

Digitaalisesti toimiva brändi kaikkiin kanaviin

Suunnittelemme tai päivitämme yritysilmeesi digitaalisuus edellä. Teemme esitteitä, esityksiä ja powerpoint-mallipohjia. Yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa pitkään strategiatyöhön ilman konkretiaa, sillä lähdemme nopeasti prototyyppien kautta liikkeelle.

Katso case Baker’s Story (englanniksi)
Dynava

Pari hyvää syytä tehdä virtuaalitapahtumia!

icon-winner-white

Pysyt relevanttina ja aktiviisena toimijana sidosryhmillesi

icon-conversation-white

Syvennät asiakassuhteita ja teet myynnistä helpompaa

icon-sausage-white

Luot tehokkaan työkalun myynnille lämpimien liidien muodossa

Ota yhteyttä

Kimmo auttaa mielellään digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehojen nostamisen kanssa. Pirauta, meilaa tai varaa vaikka heti online-tapaaminen. Jos jätät yhteystietosi lomakkeella, me palaamme sinulle. Ollaan kuulolla!

plot-kimmo-greyscale


Kimmo Vanhakangas

kimmo@plot.fi
+358 45 4909 790